Katt

Olika katter har olika behov av energi och näring i maten. Exempelvis rör en innekatt mindre på sig än en katt som kan komma och gå som den behagar. Dessutom är förstås innekatten mycket mer beroende av att ägaren tillgodoser alla näringsbehov eftersom den inte kan jaga själv på samma sätt som utekatten. Kompis är ett mycket smakligt, omtyckt och välkomponerat torrfoder som passar både inne- och utekatter av alla raser.

Bästis Oxkött 15kg

BÄSTIS Oxkött är ett välsmakande och lättsmält torrfoder med en väl avvägd balans mellan protein, fett, vitaminer och mineralämnen. Ett komplett helfoder i läckra spröda bitar som ger din katt de viktiga dagliga näringsämnena. Detta kattfoder innehåller inte några färg eller konserveringsmedel. Magnesiumhalten är 0,09%.

BÄSTIS Kyckling & Lax 15kg

BÄSTIS Kyckling & Lax är ett välsmakande och lättsmält torrfoder med en väl avvägd balans mellan protein, fett, vitaminer och mineralämnen. Ett komplett helfoder i läckra spröda bitar som ger din katt de viktiga dagliga näringsämnena. Detta kattfoder innehåller inte några färg eller konserveringsmedel. Magnesiumhalten är 0,09%.