Krafft Mineraler & Fodertillskott

HÄR HAR VI SAMLAT kraffts SERIE med mineraler och fodertilskott. PRODUKTERNA NEDAN HAR VI HEMMA I BUTIKEN.

Stress Relief 700 g

Ett väl sammansatt tillskott med tryptofan, magnesium, B-vitaminer och aminosyror som kan balansera hästens temperament i stressade situationer. Med ett starkt psyke är det lättare att nå framgång.

Vitamin B pellets 3kg & 10kg

Tillför i pelleterad form B-vitaminer som gynnar pälssättning samt hästens grotams- och muskelfunktion. Används vid aptitlöshet, vid pälsfällning/pälssättning, samt vid stress t ex vid transporter, foderbyte etc. Tillför vitamin B1, B2, B6, B12 och biotin. Innehållet anges per kg. 1 dl väger ca 60 gram.

Vitamin E pellets 3kg & 10kg

Vitamin E är viktig för störningsfri mulskelfunktion hos t ex hårt arbetande hästar och föl. Även dräktiga ston kan behöva tillskott för fostrets vävnadstillväxt. Högkoncentrerad ren vitamin E, utan tillsats av selen.

Vitamin Multi 3kg

Kombinerar viktiga vitaminer i smaklig sirapslösning. Säkrar basintaget av vitaminer t ex till dräktiga ston och ston som ska betäckas samt förebygger “svackor” till följd av foderbyte eller skiftningar i grovfodret. Tillför vitamin A, B, C, D3, E och K3. Innehållet anges per kg. 1 dl väger ca 60 gram.

Rapsolja 10 liter bag-in-box

Svensk rapsolja av livsmedelskvalitet som ger ett rent, koncentrerat energitillskott i skonsam form, t ex till hästar med muskelproblem eller heta hästar som är svåra att hålla i hull. Oljan är rik på nyttiga fettsyror som kan bidra till blank päls och ett ökat välbefinnande.

Rekommenderas – t ex i kombination med KRAFFT GROOV – till hästar med muskelproblem samt till heta hästar som har svårt att hålla hull. Rikt på nyttiga fettsyror. Bidrar till blank hårrem och ett gott allmäntillstånd.

Salt löst 10kg

Salt av rent koksalt till livsmedelskvalitet, levereras i praktisk plastsäck.

Löst salt blandas i fodret, t.ex. i blötlagd KRAFFT MASH Sensitive, eller i ljummet vatten till koksaltlösning.

Miner Blå/Original 8kg & 20kg

Miner Blå byter design och kommer även byta namn till Miner Original. Innehållet är detsamma liksom förpackningsstorleken.

Ett valbalanserat mineraltillskott för hästar i normalt arbete, om inte mineralinnehållet i övrig grov- och kraftfodergiva är tillräcklig.
Ca/P kvot 4,0. Finns i 5 mm pelleterad form.

Miner Grön/Summer 20kg

Miner Grön byter design och kommer även byta namn till Miner Summer. Innehållet är detsamma liksom förpackningsstorleken.

Ett välbalanserat mineraltillskott för hästar på bete, eller tillsammans med vitamintillskott till hästar som till största delen äter grovfoder, om inte mineralinnehallet i övrig grov- och kraftfodergiva är tillräcklig.Ca/P kvot 2,0.

Miner Röd/Extra 20kg

Miner Röd byter design och kommer även byta namn till Miner Extra. Innehållet är detsamma liksom förpackningsstorleken.

Ett välbalanserat mineraltillskott för prestationshästar, då mineralinnehållet i övrig grov- och kraftfodergiva inte är tillräcklig.Ca/P kvot 6,5.

Beställningsvara