Emin

EMIN Svenska AB är en av Sveriges  främsta leverantör och tillverkare av vårdprodukter och fodertillskott för häst och hund. De har ett av Europas bredaste, egentillverkade, sortiment och mycket stort kunnande. OM Både hästar, hundar och framförallt den tekniska aspekten av fodertillskott och vårdprodukter.

Samtliga av deras tillskott är noggrant komponerade efter den forskning som finns både gällande vitaminer, mineraler och andra tillskott.

PRODUKTERNA NEDAN HAR VI NORMALT HEMMA I BUTIKEN SOM STANDARDSORTIMENT.

MSM 500g & 1000g

Rent tillskott av Methyl Sulfonyl Methan (MSM). Inga övriga tillsatser. MSM anses bland annat vara en mycket effektiv antioxidant. MSM är inte belagd med någon karenstid före tävling.

glukosamin 500g & 1000g

En av kroppens viktigaste byggstenar för leder och ledvätska. Kroppens egen produktion av detta ämne avtar med med ålder och bör ges dagligen till äldre individer för att säkra halten av detta kroppsegna ämne. Emin Glucosamin tillverkas av skaldjur och håller en mycket hög halt glukosamin. Alla produkter innehållande glukosamin har 96 timmars karenstid före tävling.

Garlic Flakes 1000g

Består till 100% av torkad, skivad vitlök utan skal. Inga tillsatser eller konserveringsmedel.

Chondriglucos 1000g

Mycket potent tillskott av de kroppsegna ämnena glukosamin och chondroitin. Rekommenderas av såväl foderrådgivare som veterinärer till hästar och hundar. Brist på dessa ämnen kan leda till besvär med leder och ledfunktion. Chondriglucos innehåller glukosamin och har 96 timmars karenstid före tävling.

linfröolja 1L, 2,5l & 5L

Kallpressad svensk linfröolja helt utan tillsatser. Rik på de viktiga fettsyrorna Omega 3 och Omega 6.

B-vitamin 1L & 2,5L

Marknadens mest kompletta och prisvärda B-vitamintillskott. Innehåller samtliga B-vitaminer i en så hög styrka att vid en dagsgiva på bara 30 ml  får din häst mer än 100% av dags behovet (RDI) av samtliga B-vitaminer.