Emin

EMIN Svenska AB är en av Sveriges  främsta leverantör och tillverkare av vårdprodukter och fodertillskott för häst och hund. De har ett av Europas bredaste, egentillverkade, sortiment och mycket stort kunnande. OM Både hästar, hundar och framförallt den tekniska aspekten av fodertillskott och vårdprodukter.

Samtliga av deras tillskott är noggrant komponerade efter den forskning som finns både gällande vitaminer, mineraler och andra tillskott.

MSM 500g & 1000g

Rent tillskott av Methyl Sulfonyl Methan (MSM). Inga övriga tillsatser. MSM anses bland annat vara en mycket effektiv antioxidant. MSM är inte belagd med någon karenstid före tävling.

REUMAGUARD – NYPONPULVER 700g

Det kompletta vitamin- och mineraltillskottet. Innehåller samtliga B-vitaminer, A-, D-, E- och c-vitaminer samt mineraler och spårämnen. Reumaguard har inga tillsatser, är helt naturligt,  bara nypon. Produkten har ingen karenstid före tävling.

 

glukosamin 700g & 1000g

En av kroppens viktigaste byggstenar för leder och ledvätska. Kroppens egen produktion av detta ämne avtar med med ålder och bör ges dagligen till äldre individer för att säkra halten av detta kroppsegna ämne. Emin Glucosamin tillverkas av skaldjur och håller en mycket hög halt glukosamin. Alla produkter innehållande glukosamin har 96 timmars karenstid före tävling.

Garlic Ail 1000g

Rent vitlökspulver helt utan övriga tillsatser. Består till 100% av torkad och mald vitlök. Garlic är ej belagt med någon karenstid före tävling.

Garlic Flakes 1000g

Består till 100% av torkad, skivad vitlök utan skal. Inga tillsatser eller konserveringsmedel.

C-Vitamin 500g

C-vitamin tillskott  med dextrose för alla hästar. Innehåller 80% ren c-vitamin och 20% dextrose som ger ett smakligt pulver som är lätt att ge.

Chondriglucos 1000g

Mycket potent tillskott av de kroppsegna ämnena glukosamin och chondroitin. Rekommenderas av såväl foderrådgivare som veterinärer till hästar och hundar. Brist på dessa ämnen kan leda till besvär med leder och ledfunktion. Chondriglucos innehåller glukosamin och har 96 timmars karenstid före tävling.

Biotin 0,2% 500g

Kvalitetstillskott av Biotin. Håller bransch-standard styrkan 0,2%. Biotin är, just nu, det enda ämne som har dokumenterad effekt på tillväxt och kvalitet av hovar. Rekommenderas av både veterinärer och hovslagare.

linfröolja 1L, 2,5l & 5L

Kallpressad svensk linfröolja helt utan tillsatser. Rik på de viktiga fettsyrorna Omega 3 och Omega 6.

BioVimin OBS !L

Det kompletta vitamin- och mineraltillskottet. Innehåller samtliga B-vitaminer, Biotin, A-, D-, E-, C- och K-vitamin samt en mängd viktiga mineraler och spårämnen.

BioVimin är det perfekta komplementet för dig som valt bort helfoder och bara fodrar med hö och havre. BioVimin är inte belagt med någon karenstid.

B-vitamin 1L & 2,5L

Marknadens mest kompletta och prisvärda B-vitamintillskott. Innehåller samtliga B-vitaminer i en så hög styrka att vid en dagsgiva på bara 30 ml  får din häst mer än 100% av dags behovet (RDI) av samtliga B-vitaminer.