Hund

Standardt är ett litet Göteborgsbaserat företag som producerar hundfoder. I över 20 år har Standardt tillverkat foder med fokus på råvaror och med utgångspunkt i, och inspiration av, naturen. Hundmaten bygger på ett enkelt recept med endast naturliga råvaror. Utmärkande: Låg stärkelsenivå i hundfodret och en hög andel köttråvara. Målsättningen är att skapa ett foder med naturliga näringsnivåer. 

STANDARDT ORIGINAL NORMAL 13kg

STANDARDT ORIGINAL NORMAL är ett balanserat helfoder för hundar i alla åldrar med ett normalt näringsbehov. Sammansatt från råvaror av mycket god kvalitet och högt näringsinnehåll för att ge hunden goda förutsättningar genom hela livet. Normal har flera animaliska proteinkällor för att efterlikna det vilda köttets aminosyresammansättning och näringsbalans. 

InnehållsförteckningParboiled ris, lammköttmjöl, grisköttmjöl, ister, blodmjöl (gris), morot, kalciumkarbonat, vassle (laktosreducerat).

STANDARDT ORIGINAL MILD 13kg

STANDARDT ORIGINAL MILD är ett balanserat helfoder anpassat för hundar med låg aktivitetsnivå, har övervikt, är kastrerade eller av andra orsaker kräver mindre  protein och mineraler. Passar även de hundar med en misstänkt överkänslighet av vissa råvaror. Mild är ett foder som innehåller lammköttmjöl. Lamm har milda lättsmälta proteiner som lugnar känsliga instabila magar. Lammkött är rikt på naturligt karnitin en aminosyra som ökar fettförbränningen. Original Mild har lågt proteininnehåll och kan därför användas som ett halvfoder för en hund med ett normalt näringsbehov

InnehållsförteckningParboiled ris, lammköttmjöl, ister, morot, vassle (laktosreducerat), kalciumkarbonat.

 

Omega 3 fiskolja 1000ml

Omega3 är viktigt för celler, hud, päls, leder, hjärta och tassar. De hjälper näringsupptaget och producerar ämnen tillsammans med vitaminer och mineraler till det immunologiska systemet samtidigt som fettsyrorna ger rätt energi. De flesta hundar & katter kan få en bättre allmänkondition vid extra intag av animaliskt fett med en hög kvalitet = höga EPA & DHA värden. 

WorkingDog Hyaluron365

Hyaluron 365 förbättrar hundens rörlighet genom att tillföra de ämnen som behövs för leder och muskler. Ämnen som kroppen med åren producerar allt mindre av själv. 
Det viktigaste är Hyaluronsyra som finns i ledvätskan för att smörja leden och minska slitaget.
MSM, Chondroitinsulfat och Glukosamin behövs bl.a för att nybilda ledbrosk, ligament och muskelceller.
Många av de ledpreparat som finns på marknaden tillför endast ”reparerande” ämnen men slitaget i leden fortsätter. Med Hyaluron365 tillför vi både reparerande ämnen och kompenserar för bristen på Hyaluron som är grundorsaken till slitaget.

Effekten av Hyaluron 365 märker du redan efter 1-2 veckor. Lederna smörjs bättre och hunden får snabbt större rörlighet. Det är som att smörja ett gnisslande gångjärn. 
Hyaluron 365 tas upp i tarmen och förs ut till kroppens alla leder. Hjälper hunden när den själv inte producerar tillräckligt med Hyaluron.

Finns i 500ml & 3000ml ( 3000ml Beställningsvara)

TUGGBEN PRESSAD RÅHUD CA 21 CM 160-180 G

Tuggben, pressat av råhud. 100% naturell. Hundtugg förebygger plack och tandsten samt ger god tand- och munhygien. 

 

FAVORITER Grisöron är producerat i Sverige med svenska råvaror och utan tillsatser. 100 % torkade grisöron - naturligt och näringsrikt. 

Ge till hunden som belöning och godis.