Hund

Standardt är ett litet Göteborgsbaserat företag som producerar hundfoder. I över 20 år har Standardt tillverkat foder med fokus på råvaror och med utgångspunkt i, och inspiration av, naturen. Hundmaten bygger på ett enkelt recept med endast naturliga råvaror. Utmärkande: Låg stärkelsenivå i hundfodret och en hög andel köttråvara. Målsättningen är att skapa ett foder med naturliga näringsnivåer. 

STANDARDT ORIGINAL NORMAL 13kg

STANDARDT ORIGINAL NORMAL är ett balanserat helfoder för hundar i alla åldrar med ett normalt näringsbehov. Sammansatt från råvaror av mycket god kvalitet och högt näringsinnehåll för att ge hunden goda förutsättningar genom hela livet. Normal har flera animaliska proteinkällor för att efterlikna det vilda köttets aminosyresammansättning och näringsbalans. 

InnehållsförteckningParboiled ris, lammköttmjöl, grisköttmjöl, ister, blodmjöl (gris), morot, kalciumkarbonat, vassle (laktosreducerat).

STANDARDT ORIGINAL MILD 13kg

STANDARDT ORIGINAL MILD är ett balanserat helfoder anpassat för hundar med låg aktivitetsnivå, har övervikt, är kastrerade eller av andra orsaker kräver mindre  protein och mineraler. Passar även de hundar med en misstänkt överkänslighet av vissa råvaror. Mild är ett foder som innehåller lammköttmjöl. Lamm har milda lättsmälta proteiner som lugnar känsliga instabila magar. Lammkött är rikt på naturligt karnitin en aminosyra som ökar fettförbränningen. Original Mild har lågt proteininnehåll och kan därför användas som ett halvfoder för en hund med ett normalt näringsbehov

InnehållsförteckningParboiled ris, lammköttmjöl, ister, morot, vassle (laktosreducerat), kalciumkarbonat.

 

Omega 3 fiskolja 1000ml

Omega3 är viktigt för celler, hud, päls, leder, hjärta och tassar. De hjälper näringsupptaget och producerar ämnen tillsammans med vitaminer och mineraler till det immunologiska systemet samtidigt som fettsyrorna ger rätt energi. De flesta hundar & katter kan få en bättre allmänkondition vid extra intag av animaliskt fett med en hög kvalitet = höga EPA & DHA värden. 

TUGGBEN PRESSAD RÅHUD CA 21 CM 160-180 G

Tuggben, pressat av råhud. 100% naturell. Hundtugg förebygger plack och tandsten samt ger god tand- och munhygien.