Trikem Human

HÄR HAR VI SAMLAT TRIKEMS Human SERIE FÖR er. PRODUKTERNA NEDAN HAR VI HEMMA I BUTIKEN.

TRIKEM Human Hyaluron 500ml

Trikem Hyaluron – är ett kosttillskott med samma substans som kroppen producerar för ledvätskans smörjande och stötdämpande egenskaper. Dagligt tillskott av Hyaluronsyra stabiliserar ledvätskans funktion.

Ledvätskan slits när lederna används. Vid högre ålder - då produktionen av kroppsegna ämnen minskar - eller vid högfrekvent träning/arbete, producerar kroppen inte alltid tillräcklig mängd ersättning av Hyaluron för att upprätthålla ledvätskans egenskaper.
Hyaluron är också transportören av näringsämne till de delar av leden som inte innehåller några blodkärl - t.ex skelett och ledbrosk. Dålig ledvätska ökar alltså inte bara slitaget i leden utan försämrar även förutsättningar till läkning.

Trikem Hyaluron tas upp i tarmen och når lederna via blodet. Daglig tillförsel bidrar till stabil närvaro av Hyaluron i ledvätskan för kroppens alla leder. 

Trikem Human Multi 750ml

Trikem MULTI är ett mycket smakligt tillskott av alla viktiga vitaminer och mineraler som kompletterar naturens brister samt det ökade behov kroppen får med fysisk aktivitet och ålder.

Härlig fruktsmak gör snabbt Trikem MULTI till hela familjens favorit!

Behovet att komplettera vitaminer och mineraler ökar ständigt p.g.a minskad tillgång i kosten. Generellt har näringsinnehållet i kött, frukt och grönsaker minskat med modern livsmedelshantering, förändrat jordbruk och näringsfattigare jordar. Samtidigt ökar vårt behov med påfrestningarna på kroppen i en stressigare och aktivare värld med ständiga miljöombyten och höga prestationskrav.

Dagligt tillskott med fullvärdig multivitamin ger kroppens processer bränsle för att hålla sig frisk och utveckla ett starkt immunförsvar.

TRIKEM Human MSM 750ml

MSM är en naturlig svavelförening för mer än 150 olika processer i kroppen. Kretsloppet för MSM utgår från havet där en gas frigörs som i atmosfären omvandlas till MSM (DMSO2) och återförs via regnvatten. MSM tas upp i de grödor som konsumeras av djur och människor.

Svavel behövs i kroppen för bindväv, ledfunktion, enzymer, hormoner och immunförsvar. Det gör cellernas membran elastiska och medverkar i cellens utbyte av näringsämnen och slaggprodukter. 
MSM levererar viktiga svavelbyggstenar för bildandet av aminosyran Metionin som behövs för signalsubstanser som Dopamin och Endorfiner. Metionin medverkar bl.a i aminosyrorna Cystein - en stark antioxidant, Taurin - som binder gifter, Cystin och Kreatin.
Svavel är del av immunoglobin, insulin - som reglerar upptaget av glukos hos cellerna, vitamin B1 och Biotin - som reglerar metabolismen av kolhydrater, samt flera aminosyror. Det hjälper även till att syresätta kroppen och öka energinivån.

TRIKEM Human MSM är ett praktiskt svaveltillskott smaksatt med svart vinbär som neutraliserar den beska smak som svavelprodukter är förknippad med.